travelstories.reismee.nl

Welkom op ons reisblog!

Hallo allemaal,

De maand November zullen we jullie op de hoogte houden van onze avonturen in Madagascar. We zullen regelmatig proberen hierverhalen en foto's neer te zetten.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor de mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Groeten,

Redmer en Sanne

bjorn

Posten jullie hier ook jullie vluchtinfo? Alvast veel succes met de voorbereidingen!

Marloes en Ted

We zitten al te wachten op de eerste berichten en plaatjes. Alvast veel plezier gewenst.

Nanja

Onwijs veel plezier en maak ons maar lekker jaloers hier in Diemen met jullie reisverhalen :)

Patrick

Nou zijn jullie al dik twee dagen op vakantie en nog steeds geen nieuwe post... het moet niet gekker worden

floor en pieter

Heel erg veel plezier, geniet van de rare beestjes die gekke dansjes doen! Hoop dat het jullie verwachtingen waar maakt.
Zien graag de foto's komen!
Enjoy!!!

Koos en Rienkie

Heel veel plezier daar; we zijn benieuwd wanneer de eerste foto's komen!

hester

Helemaal met patrick eens, en inmiddels zijn het al 5 dagen. Wil nou wel weten wat voor enge beestjes jullie in de jungle hebben gezien. Dus hoop op foto's en reports. Hier wordt het steeds kouder.
Xx Hester

Patrick

Twee woorden negen letters........

DUURT LANG! :)

Jacqueline

Hi Sannie & Redmer,

Hopelijk zitten jullie niet in een inheems dorp op zoek naar 100 Kokos noten ;)

Cheers
Sjaakie

Marleen

WOW.....sprakeloos!

Paul Scholten

Mooi land en prachtige foto's, wat een avontuur zeg! Lekker genieten en veel plezier nog.

Filip en Cindy

Hallo ! Prachtige reis hebben jullie gemaakt ! Wij zijn volop aan het kijken en plannen om in 2012 naar Madagascar te reizen. We zagen dat jullie Mansoala gedaan hebben en dat willen wij zeker ook op ons programma zetten. Mogen we jullie vragen met welke reisorganisatie jullie geweest zijn ? Alvast bedankt ! [email protected]